Rondleiding Luchthaven Eelde

update 10 mei 2023

De luchthaven Eelde organiseert speciaal voor onze leden in samenwerking met Stichting Vrienden Groningen Airport Eelde een tweetal rondleidingen en wel op woensdag 4 oktober en zaterdag 7 oktober 2023 steeds om 15.00 uur.

Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen van de luchthaven. Er komt van alles aan bod: over de actuele ontwikkelingen, de rijke 90-jarige geschiedenis en de toekomst. 

Uiteraard wordt er ook een inkijkje gegeven bij de luchthavenbrandweer. Kortom een leuke rondleiding voor de senioren.

Het luchthavengebouw is van alle gemakken voorzien. Je vindt er onder andere een restaurant, een Airportshop, bagagekarren, reisbureau Airport Eelde (tevens informatiebalie), gratis draadloze internetverbinding en meer! Uiteraard is het gebouw volledig aangepast voor mindervaliden.

Parkeren op de officiƫle parking van Groningen Airport Eelde is voordelig, veilig en altijd op loopafstand van het luchthavengebouw. Je vindt daarom altijd de juiste parkeerplek.

Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden. Er wordt gratis koffie en thee geserveerd en er staat voortdurend een gids tot onze beschikking. Alleen het parkeren is voor eigen rekening.

Er is plaats voor maximaal 30 personen per excursie dag

In verband met alle voorbereidingen wil de luchthaven graag vroegtijdig een lijst ontvangen van aangemelde leden en hun voorkeurdatum. 

Opgeven met of zonder introducee kan daarom uiterlijk tot 31 mei per e-mail naar berichten@seniorenclubmartini.nl

Graag ook nog opgeven: rij je rechtstreeks? wil je personen meenemen? geen vervoer? dan proberen we een en ander te regelen!

Verzameltijd en -plaats: om 14.45 uur bij ingang Luchthaven Eelde, 

Machlaan 14a, 9761 TK Eelde, tel. 050 – 309 70 70